Gym 101 Fitness i Anderslöv

Kläder och mode är min stora passion här i livet. Tyvärr upptäckte jag för ett tag sedan att jag växt ur min garderob. Jag ställde mig på vågen, och tog där och då ett beslut om att omedelbart börja träna på gym. Alla vårens middagar och alla goda smörgåsar mellan måltiderna satte sina spår. Jag har alltid varit smal, ända tills jag fyllde 40. Förr åt jag vad som föll mig in utan att öka ett endaste gram. Nu nästan räcker det med att titta på en bulle innan byxorna börjar spänna åt. Ett gym i Trelleborg som jag har börjat att träna på hjälper mig att både hålla mig i form och att gå ner i vikt. Detta gym i Trelleborg heter Gym 101 Fitness i Anderslöv. 

 

Oavsett om ni har problem med vikten som jag, eller om ni bara önskar att hålla er i form för att må bra ville jag helt kort skriva några ord om detta gym i Trelleborg. Här tränar människor i alla åldrar och det finns flera olika slags träningsaktiviteter att välja på. Tycker man inte att det ena är roligt, tycker man säkert bättre om det andra. Det finns alltid personal som kan hjälpa till att ge träningsråd och behöver man en sjukgymnast eller kiropraktor finns det även det. Sedan gillar jag att sola i deras solarium. Tyvärr har det mesta av sommaren regnat bort så här långt, därför brukar jag passa på att få lite artificiell sol, när jag ändå är och tränar på detta gym i Trelleborg. Gym 101 Fitness i Anderslöv är ett gym i Trelleborg jag hoppas att fler ska börja träna på. Att hålla sig i form och få ha en bra hälsa får man faktiskt anstränga sig lite för, ingenting är gratis här i livet!