En målare som heter Godfrey Sserugga

God morgon, god morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Tack för alla underbart fina kommentarer ni lämnar på mina inlägg, det gör att jag vill fortsätta skriva i bloggen dag efter dag! Idag ska jag berätta om hur det gick till när villan skulle målas om i Södertälje. Jag hoppas min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita en målare i Södertälje. Kanske ni funderar på någon typ av invändig eller utvändig målning, spackling eller tapetsering? Jag tänker berätta om den målare i Södertälje som hjälpte mig måla om, och som jag skulle råda er till att anlita också. Det är en målare som heter Godfrey Sserugga som gjort ett riktigt dunderjobb.  

 

Om ni behöver en målare i Södertälje eller däromkring, som i Tumba, är det här en målare som hjälper er professionellt. Det har talats en del här bland grannarna om Godfrey Sserugga, och det är enbart bra saker som sagts. Eftersom några grannar här på gatan hade anlitat Godfrey Sserugga för olika slags jobb inom måleri, visste jag att denne målare i Södertälje var att lita på, vilket gjorde att jag valde att anlita honom också. Som kund använde jag mig av ROT-avdraget. Det blev prisvärt. Begär gärna en offert innan, som är helt gratis! Då kan ni fundera på vad ni vill få gjort och vet vad det kommer att kosta. Det finns givetvis många målare i Södertälje att välja emellan. Då är det extra svårt att veta vilken av alla dessa målare i Södertälje man ska välja. I och med att både jag och mina grannar är så nöjda med Godfrey Sserugga, vore det underligt om inte ni blir lika nöjda som vi!