Ayurveda i Jönköping

Är det något jag blir glad över så är det när ni läsare hör av er till mig och berättar att mina råd har förändrat era liv till det bättre! Jag har så många goda råd jag vill dela med mig av. Det finns en gemensam nämnare för allt jag skriver om här på bloggen, och det är att allt jag skriver om är sådant som är bra och ökar vårt välbefinnande. Det finns speciellt en sak som slår allting annat, det är ayurveda! Jag ska berätta om ett företag som vänder sig till dem som önskar ayurveda i Jönköping. Företaget som jag talar om, och som jag själv gått till flera gånger heter Ceder Veda. 

 

Monica Cederholm heter kvinnan som äger och driver det här företaget. Hon är diplomerad ayurvedisk hälsovägledare och diplomerad massageterapeut. Om ni söker efter ayurveda i Jönköping är Ceder Veda det perfekta företaget att gå till. Jag har själv haft problem med hälsan, och så effektivt som ayurvedan fungerar finns det inte något annat jag provat, som fungerat lika bra. Ibland kan det också bara vara avkopplande att få en behandling i ayurveda för att klara av att hantera livet när det är som stressigast. Ni som känner att ni är intresserade av det här kan ringa och boka en tid. Givetvis kan ni höra av er till Monica Cederholm på Ceder Veda om ni har någon fråga relaterat till dessa behandlingar inom ayurveda i Jönköping. Ni som vill göra en riktigt fin investering i er själva, ska definitivt se till att få behandlingar i ayurveda! Det var väldans vad tiden rinner iväg när man har trevligt och skriver i bloggen. Nu ska jag alldeles strax äta lunch, så jag säger på återseende.